Лятната занималня

  Лятна занималня „Креативност“ провежда целодневните си занимания за деца над 7 годишна възраст в сградата на СОУ „Софроний Врачански“ гр.Пловдив, ж.к. Тракия /60-класното училище/, в периода от 10.06.2013 до 10.09.2013 год.
  Ние предлагаме ежедневни комплексни занимания по: изобразителни и приложни изкуства, музика, актьорско майсторство и куклен театър, четене, спорт. Работим с квалифицирани педагози от началното училище, които насърчават децата да дадат воля на въображението си, да добият нови умения, да открият творческия си потенциал.

  Помещението, което се ползва от занималнята е просторно и разполага с всички удобства. Учебните занятия са четири часа на ден с обедна почивка 45 минути. Храненето на децата е организирано на кетъринг и включва: супа, основно ястие и десерт.
  В помощ на децата, да не забранят смятането и писането, в учебната ни програмата са предвидени упражнения: за правопис и краснопис; по четене за придобиване на четивна техника; събиране и изваждане на числата до 20. Една от най-забавните игри за децата е, когато те самите влизат в ролята на „учители“ и коригират с червен маркер грешките допуснати в текста

  През времето предвидено за свободни занимания се организират: спортни игри, разходки в парка, изобразителни и приложни дейности.
  Веднъж седмично децата организират концерт с „участието“ на любими български изпълнители /Михаела Филева, Ангел и Моисей, Рафи, Графа и др./