Бизнес софтуер за образованието

В последните няколко години сме свидетели на слаба връзка и липса на приемственост между образованието и бизнес.  Това породи идеята за създаване на програма, предназначена за широк кръг учители и специалисти, работещи в сферата на образованието, като им дава възможност да се запознаят с бизнес софтуер, позволяващ им да създават проекти, блок схеми, да моделират процеси и ефективно да използват мениджмънт умения за работа в учебна и бизнес среда. Програмата ще помогне на преподавателите както да погледнат на учебния процес през очите на бизнес модела, така и да подготвят учениците си за излизането им на пазара на труда. В условията на икономически проблеми бизнес софтуерът се явява ключов за адаптирането на учениците към бизнес средата.

Целта на програмата е обучаемите да усвоят софтуер, който позволява да се създават проекти, да се визуализират процеси и дейности, както и да се научат да оптимизират работното си време и успешно да комуникират през специфични приложения. В темите са разработени практики, добри идеи и упражнения, които да помогнат на преподавателите да пренесат наученото в учебния процес и да помогнат на учениците да придобият необходими умения за по-лесното им адаптиране към работна среда.

Освен визуалното представяне на бизнес процесите и софтуерите за проекти, в програмата са засегнати интересни, практични и достъпни софтуери за оптимизиране на работно време, мениджмънт, проектно-структурни планове, зависимост между време и ресурси и други полезни съвети и насоки, свързани с образованието на бъдещето.

Темата "Бизнес софтуер за образованието" ви носи 1 кредит и се провежда присъствено синхронно в елекронна среда.

За повече информация ни потърсете ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »