Генериране на истории с изкуствен интелект – безплатни приложения
#AISTORY

Предлагаме Ви няколко безплатни приложения с Изкуствен интелект (AI) за генериране на истории.

Предложение # 1:

Nolan е най-добрият софтуер за писане на скриптове, управляван от AI. С Nolan можете лесно да създавате завладяващи филмови сценарии, независимо къде се намирате. Благодарение на офлайн способността на приложението можете да работите върху своя скрипт отвсякъде, без интернет връзка. Плюс това, усъвършенстваната AI технология прави форматирането на вашия скрипт лесно, така че можете да се съсредоточите върху вдъхването на живот на вашата история.

Приложението може да видите ТУК

Предложение # 2:

Създайте своя собствена AI история с makemytale.com - платформа, в която креативността и иновациите се обединяват, за да създадат вълшебен свят на разказване на истории. Целта е да се осигури безопасна и сигурна среда, в която децата могат да изразят своето въображение и креативност чрез силата на създаването на истории, задвижвани от AI.

Приложението може да видите ТУК

Предложение # 3:

Анимирани истории с генерирани от AI активи и оригинални герои. Бързо и лесно създавате анимирани истории с глас. Все още работи само на английски език.

Приложението може да видите ТУК

Нашата работа е да изследваме новостите в света на образованието и обучението. Ако имате въпроси, искате да научите нови неща, нуждаете се от подкрепа в дадена област - свържете се с нас ТУК.

И не забравяйте - Aдаптираме се към промените, още преди другите да са ги забелязали.

2 thoughts on “Генериране на истории с изкуствен интелект – безплатни приложения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »