Промпт генератор за създаване на онлайн курс #DLDay 2024
Работата с изкуствен интелект е лесна и забавна, ако има някой, който да ви даде готови работещи модели и да ви посвети в дребните тънкости и методическите подходи в тази област. Екипът ни от експерти преподаватели в реална учебна среда има възможността да работи няколко години с технологията, а през последната година сме натрупали опит, който на практика ни дава самочувствието да ви предложим качествено и съвременно обучение, което ще ви даде необходимите умения и знания за успешно прилагане на изкуствения интелект в различни сфери на живота и бизнеса. Нашата цел е да ви вдъхновим и мотивираме да развивате своя творчески потенциал и да решавате сложни проблеми с помощта на изкуствения интелект. Ако желаете да посетите наше обучение, потърсете ни ТУК.

По случай Деня на дигиталното образование #DLDay 2024 г. помагаме на учителите да използват по-лесно изкуствения интелект в образованието.

Създаването на качествен онлайн курс изисква планиране, дизайн и изпълнение на образователно съдържание, което да бъде интересно, полезно и ефективно за обучаващите се.

За създаването на онлайн обучение се изисква комбинация от педагогически познания, умения за дизайн, както и разбиране за технологичните възможности, които могат да подпомогнат учебния процес. В настоящия промпт генератор за създаването на онлайн обучение са включени:

  • Педагогика - целите, съдържанието, методите и оценката на образованието.
  • Дизайн - процеса на планиране, създаване и оценяване на продукти, услуги и системи, които отговарят на потребностите и желанията на хората.
  • Технологии за обучение - използването на различни технологии, като компютри, интернет, мултимедия, виртуална реалност и други, за подпомагане на обучението и развитието на умения и компетентности.
План за Онлайн Курс

План за Онлайн Курс

Не забравяйте да се регистритате - Изкуственият интелект в Деня на дигиталното образование (DL Day) – 2024 г. - за да получите достъп до повече информация!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »