Здравейте!
Ние сме Божана и Борис Михайлови. Да, ние сме семейство, родители на две момчета, но и учители – по професия, по призвание и по душа.
Аз съм българичка, той е историк, аз съм преподавала от 1 до 12 клас, защото имам и начална педагогика, но той има завършена и психология, която умело използва.
Междувременно завърших курсове в България и в чужбина, свързани с информационните технологии и изкуствения интелект, грижа се за нашите Z и Алфа, а той се вихри в Колумбийския университет, IT фирми, беше и учител, и заместник-директор, прави докторантура в Пловдивския университет (изкуствен интелект, разбира се), преподава на българите в чужбина и ходи по разни конференции по света. Но… всичко е част от пътя.
Не спираме да учим и да изследваме, винаги сме крачка напред, защото той дава идеите, аз ги управлявам 🙂
„Креативност“ не е просто място, на което работим и от което изкарваме пари, това е наша мисия, наша рожба, нещо, което правим с любов.
Имаме кауза: За българския учител – най-доброто! И двамата сме били на десетки скучни обучения като учители… обещахме си – Това в „Креативност“ няма да се случи!
Уверете се сами! Говорете с нас! Потърсете ни!
Или просто тръгнете с нас по пътя – ще ви подкрепяме, защото знаем…


Учебният ни център на основание чл. 229 от Закона за предучилищното и училищното образование и съгласно заповед на Министъра на образованието е одобрен да провежда обучения за повишаване квалификацията на педагогическите специалисти. В обучението по всяка една от програмите се обръща внимание основно на практическата част. Информацията относно тези обучения може да се провери на сайта на Министерството на образованието в Регистър на одобрените програми за повишаване квалификацията на педагогическите специалисти: https://iropk.mon.bg/

Центърът е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО) с лицензия № 2013121068 и предлага:

 • Професионално обучение и квалификация (20 професии и 51 специалности)Обучения по заявка на желана от вас темаРазработване на проекти по програми, финансирани от Европейските социални фондове СеминариЕзиково обучениеОбучение за развитие на  ключови умения /ключови компетентности/Изработване на сайтове и платформи за обучение

Документи за завършен курс на обучение: Свидетелство за професионална квалификация; Удостоверение за професионално обучение; Удостоверение за ключова компетентност; Удостоверение за придобити умения.

Обученията са насочени към:


 • управленски и административен персонал в образователни институции, малки и средни предприятия, неправителствени организации, общини, органи на държавна  и местна администрация. Хора с ниска или недостатъчна квалификация; дълготрайно безработни; млади хора със завършено базово образование без професионална квалификация; нуждаещи се от допълнителна квалификация след дълготрайно отсъствие от работа.Безработни лица в предпенсионна възраст, мотивирани да придобият допълнителни квалификации, които ще им помогнат да се реализират на пазара на труда.


 • Обученията може да се проведат в нашата материална база, на място при вас или изнесено на избрана от Вас дестинация. За Вашето удобство ние изцяло ще се погрижим за настаняването Ви, за залата и оборудване за провеждане на обучението, транспорт, храна, кафе паузи и всичко, което е необходимо за добрия климат по време на обучението.

  "Креативност" ЕООД


  cpocreativity@gmail.com


  бул. "Източен", гр. Пловдив

  Креативност / Creativity

  cpo_creativity

  #Blog

  Translate »