Как да избегнем разсейването от социалните мрежи по време на дистанционно обучение?

Дистанционното обучение е предизвикателство по много причини. Един от основните проблеми, с които трябва да се преборим, е учениците да останат фокусирани по време на онлайн обучението. Трудно е, да кажем, че и почти невъзможно, да се контролира участието им в различни социални мрежи или сайтове по време на обучението. Ето защо може да им се предложи да използват приложение, което да настроят съвсем лесно така, че за определено време да се блокират социалните мрежи и любимите им сайтове. Така за няколко часа няма да има какво да ги разсейва.

Е, друг е въпросът как ще се приеме това, но може да се опита, особено със съдействието на родителите подобна инициатива би имала някакъв успех.

В крайна сметка, важното е, че има варианти.

Тук ви предлагаме няколко подобни приложения. Разбира се, има и други, тук просто са подбрани една част от най-използваните.

AntiSocial

AntiSocial: Phone addiction для Андроид - скачать бесплатно

AntiSocial е проектиран не само така, че да разберете какво е времето, прекарано на телефона, но и да ви даде инструмент за организиране, блокиране и контрол на вашето устройство. По този начин можете да сведете до минимум времето, когато използвате мобилния си телефон, и да се съсредоточите върху основното.

За разлика от други приложения, които блокират използването на програми - AntiSocial има точна статистика и гарантирано ще ви помогне да определите най-разсейващите приложения, за да ги блокирате.

Какво прави AntiSocial уникален?

★ Използването на телефона ще бъде сравнено с други потребители. Можете да разберете колко сте привързани към телефона в сравнение с други хора

★ Телефон НЕ трябва да бъде отключен или хакнат, за да работи AntiSocial правилно

★ Приложението не е ресурсоемко, не можете да се притеснявате за батерията на телефона си

★ Лесен за използване

★ Най-точната статистика и информация

★ Интуитивен интерфейс

★ Активна поддръжка

★ Безплатно и без реклами!

★ Вашата статистика ще бъде криптирана, така че никой няма да я разпознае

Как работи AntiSocial?

След инсталирането AntiSocial работи във фонов режим на вашия телефон, без да ви разсейва от вашите дела. След 2 седмици се генерират статистически данни за вашата дейност и се предоставя подробен отчет.

Важно е да видите дали трябва да използвате телефона си по-малко или не, сравнявайки резултатите си с тези на други хора.

Приложението ви позволява да ограничите и / или блокирате приложения, които ви отнемат много време, ако искате. Можете да конфигурирате AntiSocial според нуждите.

Всичко това ще ви помогне да постигнете целите си, без да се разсейвате от излишни игри или приложения. Подчертайте главното!

Stay Focused - App Block & Website Block

Приложения в Google Play – Stay Focused - App Block & Website Block

Приложение за проследяване на самоконтрол, производителност и използване на приложения, което ви помага да се съсредоточите, като ограничавате използването на блокирани приложения или блокирани сайтове или цялостния телефон въз основа на ежедневно / почасово ограничение за използване / ограничение за брой стартирания / Определени интервали от време и лимит при отключване на екрана.

★ Най-високо оценено приложение за самоконтрол

★ Най-добрият екип за поддръжка

Лесно за използване приложение за производителност, което работи като Tracker Usage App, App Blocker и Website Blocker. Освен че може да се проследява използването на телефон и да се блокират приложения, можете временно да блокирате всяко приложение или уебсайт, което ще ви освободи време да си свършите нещо важно, без да се разсейвате.

Сами настройвате функциите, които искате.          

HelpMeFocus

 Блокиране на приложения, за да останете съсредоточени. Това е приложение за самоконтрол, което ви помага да се фокусирате върху важни задачи.  

• Намалете разсейването и останете съсредоточени по време на учене, работно време или вашето продуктивно време.

• Блокът на приложенията води до повишена производителност, като ви държи далеч от разсейване.

• Блокирайте Whatsapp, блокирайте Facebook, блокирайте Instagram, блокирайте Netflix, блокирайте Youtube или блокирайте всякакви приложения за социални медии и спрете да отлагате времето, в което трябва да свършите нещо.

• Сами преценет колко време ви е нужно, за да останете насаме с важните задачи.

AppBlock - Stay Focused (Block Websites & Apps)

AppBlock - Stay focused

AppBlock - Блокирайте смущаващите уебсайтове и приложения е приложение, което ви помага (неговите потребители) да блокирате разсейващите приложения и уебсайтове временно на вашето устройство, така че да можете да контролирате пристрастяването по телефона в училище или на работа. Приложението за блокиране може да се активира за точно време и дата и след като приключи предварително зададената продължителност, блокираните приложения или уебсайтове могат да се използват отново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »