Приложение с изкуствен интелект за създаване на учебно съдържание #DLDay 2024
Работата с изкуствен интелект е лесна и забавна, ако има някой, който да ви даде готови работещи модели и да ви посвети в дребните тънкости и методическите подходи в тази област. Екипът ни от експерти преподаватели в реална учебна среда има възможността да работи няколко години с технологията, а през последната година сме натрупали опит, който на практика ни дава самочувствието да ви предложим качествено и съвременно обучение, което ще ви даде необходимите умения и знания за успешно прилагане на изкуствения интелект в различни сфери на живота и бизнеса. Нашата цел е да ви вдъхновим и мотивираме да развивате своя творчески потенциал и да решавате сложни проблеми с помощта на изкуствения интелект. Ако желаете да посетите наше обучение, потърсете ни ТУК.

Във връвка с Деня на дигиталното обучение #DLDay помагаме на учителите да разширят познанията си в областта на изкуствения интелект. В случая ви представяме безплатно приложение за създаване на учебни ресурси.

Приложението, което ще ви покажемq се нарича Diffit.

Учителите използват Diffit, за да получат необходимите им учебни материали, спестявайки много време и помагайки на всички ученици да получат достъп до съдържание на ниво клас.

Приложението може да намерите на този адрес: https://web.diffit.me

Във видеото ще ви покажем начините на работ с приложението.

One thought on “Приложение с изкуствен интелект за създаване на учебно съдържание #DLDay 2024

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »