Генериране на визуални СТЕМ центрове с изкуствен интелект
Генерирайте изображение на собствения си СТЕМ център за секунди.

След няколко месеца, в които си възпитахме собствен СТЕМ модел с изкуствен интелект, ви представяме решение на това – как изкуственият интелект създава СТЕМ центрове - може да рисува СТЕМ центъра ви, да го изработи по снимка и добавени от вас параметри.

Възможно е да работите с размах - да се заменят създадени неща, да се променят цветове, да се добавят елементи, обзавеждане, технологии, които ще използвате и т. н. Разбира се, идеята е да се използва преди да тръгнете да местите и преустройвате, преди да съдадете концепцията си и да залагате в проектите си закупуването на оборудване, което е възможно в последствие и да ви разочарова. Подходящ е за изграждане на ясна концепция как ще изглежда вашата СТЕМ среда, да генерирате поредица от изображения и да откриете това, което ще ви свърши работа.

Може да видите пример как работи тук:

Този модел не е единично решение, той е част от работата ни, в която подобни модели рисуват и градове, генерират музеи в училище или музейни експозиции, които не съществуват, имаме модел за рисуване на исторически личности.

Бихме могли да създадем подобни модели и по ваше желание.

Нямате никакви ограничения – може да развиете въображението си напълно в този тип модел за генериране на пространство и хора.

Предлагаме обучение по темата, което е много подходящо за вътрешна квалификация. Имаме го в два варианта:

  • Онлайн обучение в рамките на 2 учебни часа с цена 25 лв. на човек.
  • Ако желаете, може да си закупите подробни инструкции как се работи с този тип приложения.

За повече информация ни потърсете ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »