Изкуствен интелект в образованието

Вече четвърта година започва работата ни върху изкуствения интелект в сферата на образованието. През последната година обаче имахме възможността да се запознаем със стотици приложения, да изпробваме невиждано до сега количество системи с изкуствен интелект и най-важното - да подберем тези, които наистина вършат работа на българския учител.

Най-ценното в работата ни, освен че познаваме образователната система, е фактът, че всичко, което ви предлагаме, е изпробвано в училище и ние знаем какво точно може да ви свърши работа.

Придобихме опит, който ни помогна и да улесним работата със самия изкуствен интелект. Създаваме изпробвани промпт генератори, които ще ви помогнат да не започвате от нулата, а да създавате учебно съдържание на едно различно ниво.

Обученията ни са съобразени с педагогическите практики, с изискванията както на образователната система, така и на съвременните поколения Z и Алфа. Теорията се свежда в няколко изречения! Всичко останало е придобиване на умения на място! Пред вас ще се открие нов свят на възможности!

Специални технологични умения не се изискват! Единственото, което ви е необходимо, са познания в конкретна област. Колкото е по-широка общата ви култура, толкова по-близки ставате с Изкуствения интелект.

Промяната е неизбежна! От нас зависи как ще подходим и за какво ще я използваме!

За повече инхормация ни потърсете ТУК

Всички изображения за публикацията са създадени с Изкуствен интелект.

Translate »