Национален форум EduBurgas – „Вдъхновители на образователните трансформации“. Презентация от темата „Работа с промпт генератори“

На 29-30 май 2024 г. се проведе Националния форум EduBurgas„Вдъхновители на образователните трансформации“, който тази година беше посветен на две изключително актуални теми: „Изкуственият интелект – предизвикателства и възможности“ и „Социално - емоционално учене“.

Форумът, организиран от РУО-Бургас и Община Бургас, цели да създаде платформа за диалог между образователни експерти и заинтересовани страни, насърчавайки иновации в българските училища и подобрявайки качеството на образованието.

Екипът на Креативност ЕООД, гр. Пловдив участва в Работилница за учители с темата: „Работа с промпт генератор“. Благодарим за поканата и за възможността както да сверим часовниците си, така и да научим нови неща.

Предоставяме ви презентацията от събитието, а за всички присъствали – благодарим за интереса и продължаваме да отговаряме на многобройните ви въпроси, породили се от видяното на срещата ни.

Заместник-кметът по образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики в Бургас Михаил Ненов каза: „Ние нямаме време, защото не се случва промяна, случва се взрив, благодарение на възхода на изкуствения интелект. Надпреварваме се с технология, която е непредвидима. Надпреварваме се и с онези млади потребители, които с готовност се впускат във всяка нова технология, докато ние се страхуваме от нея. Този страх трябва да бъде преодолян. Важно е да се осмелявате, да рискувате, да експериментирате. Защото сега имаме уникален шанс.“

Не пропускайте този шанс! Този път няма време!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »