„Предприемачество – бъдеще за младите хора“
Млади предприемачи

Сдружение с обществено полезна дейност "Национална асоциация за развитие и подкрепа", гр. Пловдив, бе одобрено да изпълни прокет "ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО - БЪДЕЩЕ ЗА МЛАДИТЕ ХОРА", финансиран от Министреството на младежта и спорта по Национална програма за младежта (2016-2020), Подпрограма 2 "Национални младежки инициативи и кампании".

Нови проекти

За качественото обучение на младите хора Сдружението се довери на Център за професионално обучение "Креативност".

Представяне на проекти

При изпълнение на проекта бяха обучени 25 младежи на възраст: 15-29г. в сферата на предприемачеството. В рамките на 30 учебни часа се обсъдиха и дискутираха начините за финансиране на собствен бизнес, както и възможността да се разработват и развиват идеи в областта. Курсът завърши със сертификат за всеки от участниците, а придобитите знания и осъществените контакти по време на обучението откриха нови хоризонти пред младите хора.

Местната комисия за борба с трафика на хора в град Пловдив взе участие при реализирането на проект „Предприемачеството – бъдеще за младите хора“ на Сдружение „Национална асоциация за развитие и подкрепа“. Представи се темата трафик на хора в контекста на последваща реинтеграция на пострадалите от подобно престъпление.  https://antitraffic.government.bg/bg/news/5481-mladi-predpriemachi-se-obuchavat-po-problema-trafik-na-hora?fbclid=IwAR17M-RDBwiZaJeyXI2tosXx-DqOltmuKfCra5iOjvrxtaJXydHYfHcv3K8

Успешен край

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »