Промпт генератори: Бъдещето на образованието с изкуствен интелект на #EduBurgas

Ентусиазирани сме да ви съобщим, че на предстоящия Национален форум EduBurgas ще имаме възможността да представим последните си разработки в областта на промпт генераторите, следвайки най-модерните тенденции в образованието и развитието на изкуствения интелект (ИИ).

От няколко години активно работим с ИИ и натрупахме богат опит в тази област. Знаем колко е важно да следваме последните тенденции, защото новите технологии се развиват бързо и това, което е било актуално вчера, може да е остаряло днес.

На форума #EduBurgas ще ви покажем нещо ново, интересно и полезно, което все още не е широко разпространено, но принадлежи на близкото бъдеще. Благодарни сме на организаторите на форума за предоставената ни възможност да демонстрираме ползите от промпт генераторите.

Обръщаме се към всички наши симпатизанти и към всички, които ще присъстват на форума, с обещанието, че няма да ви разочароваме и отново ще сме крачка напред.

Много важен факт е, че промпт генераторите се приемат много добре не само от училищата и детските градини, с които сме работили, но и от студентите и преподавателите във факултетите по педагогика, които ни се довериха.

Нашият подход винаги е бил ориентиран към практическото приложение на новите технологии, а не към теоретични и схоластични изводи. Именно затова ви каним на работилница, а не на раздумка.

Ако сте действащ учител, директор, администратор в училище, детска градина или университет, ще ви трябват само няколко минути в нашата работилница, за да разберете ползите от използването на промпт генераторите.

Очакваме ви с нетърпение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »