СТЕМ урок с изкуствен интелект – видео
Вече всички знаем какво е СТЕМ образование и защо то е ключово за подготовката на учениците за бъдещето. В това видео ще видите как можете да създадете СТЕМ урок за секунди с помощта на изкуствения интелект.

Живеем в епоха на бързи и големи технологични промени, които ни предизвикват да се адаптираме към новите реалности. Промените, които ще донесе изкуственият интелект, ще бъдат безпрецедентни и ще превърнат света в нещо съвсем различно от това, което знаем досега.

Видеото демонстрира как можете да използвате безплатната платформа с изкуствен интелект, която създава планове за уроци, задава ниво на трудност, генерира персонализиран урок с помощта на изкуствения интелект. Урокът включва цели, материали, дейности, оценка и обратна връзка. Всичко това можете да направите само с няколко кликвания на мишката.

СТЕМ образованието е не само забавно и интересно, но и необходимо за развитието на уменията и компетенциите на учениците в 21-ви век. С наша помощ можете да интегрирате СТЕМ в учебния процес лесно и бързо. Ако искате да опитате платформата и да видите как работи изкуственият интелект, потърсете ни ТУК.

Създали сме обучения, с които да се адаптирате към промените, още преди другите да са ги забелязали.

Темите на обученията ни може да видите ТУК

One thought on “СТЕМ урок с изкуствен интелект – видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »