Уебинар – Изкуственият интелект в помощ на бизнеса

Светът се променя с всеки изминал ден и това, което го променя, е Изкуственият интелект (ИИ). Ако смятате, че промените сега са големи, замислете се какво ще бъде в края на годината. Нашето предложение е едно: Адаптирайте се към промените още преди другите да са ги забелязали.

Защо трябва да се запишете на този уебинар?

Изкуственият интелект е технологията на бъдещето, която може да ви помогне да оптимизирате работния си процес, да намалите разходите, да увеличите приходите и да подобрите качеството на вашите продукти и услуги; да ви спести време и труд чрез автоматизация на излишните и обикновени задачи; да ви даде по-точни и бързи анализи на големи данни, за да вземате по-добри решения; да ви помогне да създавате по-иновативни и ангажиращи реклами, изображения, инфографики и чатботове, които ще привлекат повече клиенти.

Изкуственият интелект е технология, която ще промени света и ще ви даде конкурентно предимство. Не изпускайте тази възможност да се запознаете с него и да го използвате в своя полза.

Записването е лесно и бързо. Само трябва да кликнете на линка по-долу и да попълните формуляра. Няма нужда от предварителни знания или опит с ИИ, нито от специфични дигитални умения, за да работите с ИИ. Уебинарът е подходящ за всички, които искат да разберат повече за тази революционна технология и как тя може да им помогне.

Програма на уебинара:

 • Как да работим с ИИ в ежедневните си задачи?
 • Как да проучваме по-добре с ИИ?
 • ИИ като генератор на възможности – панорамна картина на проблема.
 • Как да пишем дълбоко ангажиращи реклами с помощта на ИИ?
 • По какъв начин можем да пишем мейли, статии и постове в социалните мрежи?
 • Как да генерираме изображения?
 • Как да създаваме инфографики?
 • Как да подобрим представянето на продуктите си?
 • Как по-добре да разберем клиентите си, като ИИ генерира клиентски профили и персонализираме продуктите и услугите си за тях?
 • Как да разговаряме с документите и да пестим време?
 • Как да създаваме чатботове за клиентите?
 • Как да подобрим проектната си дейност?

Лектор: Борис Михайлов - консултант иновации и развитие

Дата на провеждане: Може да изберете между две възможности – 21. 04. 2023 г. или 28. 04. 2023 г.

Времетраене: 14.00 – 16.30 часа

Цена: 70 лв. на човек

След приключване на уебинара, всеки записал се в обучението ще получи:

 • запис на уебинара;
 • защитен достъп до материали;
 • в рамките на един месец - достъп до новостите в областта на ИИ и апробирани приложения;
 • сертификат за участие.

Линк за записване за уебинара на 28. 04. 2023 г. - МОЛЯ, НАТИСНЕТЕ ТУК

След регистрация, на посочения от вас имейл ще получите линк, с който да се присъедините към уебинара. Линкът ще е активен в 14.00 часа на деня, на който сте избрали да посетите събитието.

Екипът на "Креативност" ЕООД

Искате да бъдете креативни и да развиете своите компетентности в областта на образованието, бизнеса или технологиите? Тогава ви предлагаме да се запознаете с Център за професионално образование и квалификация “Креативност” - лицензиран център, който предлага разнообразни обучения за педагогически специалисти, фирми и индивидуални курсисти. Ние сме екип от високо квалифицирани професионалисти и експерти, които използват иновативни методи и софтуерни решения, за да ви научат реално да прилагате усвоените знания и умения. 

Вече сме се убедили, че изкуственият интелект е една от най-перспективните и вълнуващи области на съвременната наука и технология. Затова ние сме сред първите в България, които предлагат обучения, свързани с използването на изкуствен интелект. Работим по тази тема повече от две години и сме готови да споделим опита си. Вярваме, че креативността е ключът към успеха в динамичния и конкурентен свят на 21-ви век, затова ви каним да извървите с нас част от пътя си на усъвършенстване и поглед в бъдещето.

При възникнали въпроси, моля свържете се с нас ТУК

2 thoughts on “Уебинар – Изкуственият интелект в помощ на бизнеса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »