Приложения с изкуствен интелект за създаване на учебно съдържание

Представяме ви приложения за създаване на учебно съдържание с изкуствен интелект. Имате възможността да използвате технологиите, за да спестите време и ресурси, за да генерирате нови идеи и да персонализирате обучението на своите ученици. Изберете своя помощник в преподаването.

Лесни учебни материали

Quizgecko е бърз, безплатен генератор на текстови въпроси, захранван от AI. Спестете часове, като генерирате въпроси с множествен избор (MCQ), вярно или невярно, есе с кратки отговори и попълнете празните въпроси в стил. Дори ще получите предложени отговори от AI. Поставете текст, въведете URL или качете файл и натиснете генериране. Той е идеален за учители, специалисти по електронно обучение и човешки ресурси. За най-добри резултати използвайте минимум 500 думи. Повече текст обикновено ще доведе до по-добри въпроси. Препоръчваме ви да разделите много дълги части от текст в тематични категории.

https://quizgecko.com/

Инструменти и уроци за ученици, работещи с AI

Geleza използва множество AI модели, за да научи учебните модели на учениците, да им помогне с домашните, да пише текстове, както и да генерира тестове, за да ги подготви за изпити.

https://www.geleza.app/

Спестете време за писане и създаване на съдържание

Спестете време при подготовката на планове на уроци, създаване на тестове, откриване на идеи, писане на имейли, мозъчни атаки, доклади и др.

https://www.schoolai.co/

Изкуственият интелект в познато приложение за образование

Кажете здравей на Khanmigo, ръководството на Khan Academy, задвижвано от AI. Преподавател за учащи. Помощник за учители.

https://www.khanacademy.org/

Създавайте невероятни планове за уроци 10 пъти по-бързо с AI

Използвайте AI, за да генерирате незабавно висококачествени планове за уроци за секунди.

https://www.lessonplans.ai/

Изкуственият интелект за вашите класове.

Използвайте изкуствения интелект, за да създавате персонализирани материали и упражнения, които са съобразени с интересите и нуждите на вашите ученици.

https://www.to-teach.ai/

Ние познаваме приложенията в детайли и можем да ви помогнем.

Ако имате нужда от обучение - готови модели и практически съвети за работа с изкуствен интелект за създаване на съдържение, апробирани начини за генериране на уроци, изолзване на готово съдържание за създаване на уроци, идеи за проектни дейности или STEM уроци и как да ги създадете лесно. Ако искате да покажете на учениците си нов свят, без да инвестирате усилия, свържете се с нас ТУК

Свързани статии:

Как учителите могат да използват изкуствен интелект в училище с примери

Генериране на истории с изкуствен интелект – безплатни приложения

Презентации с изкуствен интелект

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »