Учителите от ОУ “Васил Левски” в гр. Ловеч се запознаха с Изкуствения интелект

В една ера, в която технологиите се развиват с бързи темпове, учителите от ОУ “Васил Левски” в гр. Ловеч направиха значима крачка към бъдещето. С подкрепата на екипа на “Креативност” ЕООД, гр. Пловдив, те се обучиха да интегрират изкуствения интелект (ИИ) в своята ежедневна практика.

Обучението беше насочено към разбирането на основите на ИИ и начините, по които той може да бъде включен в образователния процес. Учителите се запознаха с различни платформи и инструменти, които им позволяват да създават креативни уроци, сценарии за учебни занятия, СТЕМ задачи и много други иновативни образователни материали.

Изкуственият интелект отваря нови врати за учениците на ОУ "Васил Левски" в гр. Ловеч. Вече учителите могат по-лесно да предложат персонализирано обучение и да стимулираме творческото мислене на учениците по начини, които преди не бяха възможни.

Екипът на “Креативност” ЕООД проведе практическо обучение, в което учителите участваха активно, разработвайки свои проекти и творчески задачи. Те също така научиха как да използват ИИ за автоматизиране на рутинни задачи, което им освобождава време за по-важната работа - вдъхновяването и обучението на учениците.

Това обучение променя начина, по който виждаме образованието. ИИ не е само инструмент, той е партньор в учебния процес, който ни помага да разширим границите на това, което можем да предложим на нашите ученици.

С този нов придобит опит, учителите от ОУ “Васил Левски” гр. Ловеч са готови да въведат своите ученици в света на ИИ, като им предоставят уникални възможности за обучение и развитие. Това е само началото на едно ново и вълнуващо пътуване в образованието, което обещава да донесе значителни ползи за всички участници в учебния процес.

Благодарим на екипа на ОУ "Васил Левски" в гр. Ловеч за доверието и всеотдайната рабта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »